sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Sekalainen sunnuntai

Heipähei jälleen!

Näin se viikonloppu taas vierähti nopeasti. Lauantai meni rauhallisissa merkeissä, mutta tähän päivään on mahtunut monenlaista sekalaista ohjelmaa. Aamupäivällä ulkoiltiin ja tehtiin pojan kanssa pihaan lumiukko. Hän halusi välttämättä laittaa sille viikset😁. Lumiukolle kävi sitten vaan ohrasesti, kun lumisade muuttui vesisateeksi.
Viiksekäs lumiukko eräänä sunnuntai-aamuna

Päivällä lähdin toimistolle tekemään rästihommia ja siellä vierähti useampi tunti. Sunnuntaina voi kuitenkin ottaa vähän rennommin ja sainkin ihanan paljon aikaiseksi, kun sai ihan omassa rauhassa puuhastella.

Iltateeksi valikoitui tänään Pukkan peppermint & licorice tee, joka on vaan niin hyvää ja raikkaan makuista. Suosittelen! En juo teetä joka ilta, mutta silloin kun juon, haluan tehdä sen tuosta jättikupista. Sain kupin joskus tosi kauan aikaa sitten siskolta lahjaksi💕. Aamukahville valitsen kupin aina fiiliksen mukaan, eikä sen suhteen ole vain yhtä suosikkia.


Kello lyö jo sellaisia lukemia, että on aika toivottaa oikein kauniita unia sinne ruudun toiselle puolelle🌙. Huomenna esittelen ihkun löydön, jonka tein lauantaina, kun käytiin kaupungilla, joten olkaahan kuulolla!

Toivottelee,
Ninttu




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti