sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Niin se viikonloppu taas vierähti

Heipähei jälleen!


Tarkoitus oli kirjoitella tänne blogiin jo aiemmin viikonloppuna, mutta päivät vaan hurahtivat kaikenlaista touhutessa. Perjantaina vietettiin rauhallista koti-iltaa saunoen ja tunnelmasta nauttien. Saatiin serkut viikonlopuksi kylään ja ihanasti nuo serkukset viihtyvät yhdessä. Oli kyllä aika liikuttavaa, kun serkkupoika oli tehnyt meidän pojalle piirustuksen ja samoin meidän poika oli päiväkodissa piirtänyt serkkupojalle ja sitten noita piirustuksia vaihdetti

in hymyt korvissa♡. Serkut ovat toisillensa niin kovin tärkeitä, mikä on tietysti tosi ihana juttu.

Lauantaina reippailtiin ulkona pitkälle toista tuntia, vaikka pakkanen paukkui -10 asteen tienoilla. Pulkkamäessä oli hauskaa ja, kun olisi pitänyt lähteä kotiin päin, niin alkoi se "vielä yksi lasku" meininki ja aika monta laskua sitten vielä tehtiin. Hauskaa oli😄! Lounaan tienoilla huomasin sitten, että meidän lapsella taitaa olla kuume nousussa ja niinhän se sitten lähti nousemaan aika kovastikin. Yhteinen hauska viikonloppu serkkujen kanssa loppui siten aika lyhyeen. Mutta eipä näille mitään voi ja kaikenlaisia pöpöjä taitaa taas liikkeellä olla.

Tänään on sitten otettu aika iisisti ja seurattu lapsen vointia. Onneksi se on jo vähän parempi, mutta kotipäivä on kuitenkin vielä huomenna edessä. Ensi viikolle olisi luvassa monenlaista ohjelmaa niin työrintamalla kuin vapaa-ajallakin. Ystävänpäiväkin kolkuttelee jo ovella eli ensi tiistaina sitä vietetään. Itselläni on maailman ihanimmat ystävät ja he saavat itsetehdyt ystävänpäiväkortit, jotka on kaikella rakkaudella lasten kanssa viikonloppuna askarreltu. Askartelu on kyllä mukavaa puuhaa!

Kuvassa on Pentikin Loiste kynttelikkö, jonka sain muutama vuosi sitten synttärilahjaksi. Siihen ei kyllästy millään!

Reipasta alkavaa viikkoa sinne ruudun toiselle puolelle ja palataan taas pian!

Toivottelee,
Ninttu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti