lauantai 15. huhtikuuta 2017

Riviera Maison Vacon Candle Holders M

Aurinkoista huomenta kaikille!

Toivottavasti pääsiäisen vietto on sujunut rattoisasti ja syötyjen suklaamunien määrä pysynyt aisoissa. Toistaiseksi täällä on onnistuttu välttämään pahimmat sokerihumalat, mutta toisaalta... vielä on päiviä jäljellä😂.

Tänään on hyvä tilaisuus esitellä siskoni synttäripakettien sisältöä, kun vihdoin näimme ja paketti tavoitti synttärisankarittaren. Kerroin aiemmassa postauksessani täällä https://piparninttu.blogspot.fi/2017/04/riviera-maisonin-ihanuuksia-jalleen.html?m=1 siskolleni hankitusta Riviera Maisonin lahjasta.

Paketista siis paljastui kaksi kappaletta tällaisia ihania Riviera Maisonin Vacon Candle Holders kynttilänjalkoja M-kokoisina valkoisten kynttilöiden kera:


Nämä on kyllä niin kauniit, että voisin haluta samanlaiset meillekin. Tämän verran blingblingiä olisi vielä ihan ok😁. Mallailtiin kynttilänjalkoja siskon kanssa meidän tv-tasolle ja aika kivastihan ne siihen sopivat. Vai mitä olette mieltä?


Nyt toivottelen kaikille ihanille lukijoille oikein leppoisaa ja värikästä pääsiäistä! Palaan taas uusien aiheiden parissa.

♡Ninttu




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti