perjantai 24. helmikuuta 2017

Arjen luksusta: mustavalkoiset sieniliinat by ArkiDesign

Aurinkoista lauantaita!

Toivottavasti teillä on viikonloppu hurahtanut käyntiin yhtä mukavissa merkeissä kuin täällä. On herätty aikaisin, syöty pitkään aamupalaa ja ehditty viedä poikakin parturiin. Ulkona on aivan mahtava aurinkoinen keli eli kyllä talvilomalaisia nyt ainakin sään puolesta hellitään💛. Tällä kertaa aion kirjoittaa niinkin arkisesta aiheesta kuin sieniliinoista eli tiskiräteistä.

Pandakuvioiset sieniliinat by ArkiDesign
Piipahdettiin parturireissulla läheisessä citymarketissa ja kassajonossa silmiini osui nämä söpöt tiskiliinat, joten nappasin hyllystä yhden paketin. Nämä tiskiliinat eivät ainoastaan natsaa värinsä puolesta, vaan onhan noi pandakarhut oikeesti aika söpöjä🐼. Kun hintakin oli aika kohtuullinen eli muutaman euron luokkaa, oli tämä heräteostos mielestäni onnistunut.


Jokaisesta myydystä pakkauksesta lahjoitetaan 10 senttiä WWF:n luonnonsuojelutyön hyväksi ja pakkaus on myös 100%:sesti biohajoava. Pakkaus sisältää kaksi tiskirättiä. Vielä ei juurikaan käyttökokemusta näistä ole, mutta hyvinkin mielelläni otan kokeiluun. Ja taas on siivoaminen asteen verran mielekkäämpää puuhaa😂.

Huomenna vietetäänkin laskiaissunnuntaita. Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille! Palaan taas pian uusilla aiheilla. Tässä vielä loppuun muutama kuva.

♡Ninttu





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti