sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Kotonadesign valkoinen pyöreä muistitaulu

Heipähei ja mukavaa laskiaissunnuntaita!

Onko pulkkamäessä jo ennätetty käymään ja laskiaispullat nautiskeltu? Me lähdettiin pojan toivomuksesta uimaan pulkkailun sijaan ja kivaahan oli sekin😊. Laskiaispullia ei olla saatu tällä kertaa aikaiseksi, mutta muita herkkuja on kyllä syöty. Eilen leivottiin helppo mudcake viemisiksi, kun kyläiltiin ystäväperheen luona. Tänään sai leipomishommat (ja sotkemiset) jäädä.

Sitten päivän postausaiheeseen, joka on suomalaisen Kotonadesignin pyöreä ja valkoinen muistitaulu. Sain taulun siskolta synttärilahjaksi (kiitos♡), kun olen tollaista jo pidempään havitellut.

Kotonadesign muistitaulu
Muistitaulussa yhdistyy sekä magneetti- että liitutaulu. Näitä tauluja on saatavilla erivärisinä, -kokoisina ja -mallisina. Myös muumikuosisina löytyy. Meille halusin valkoisen taulun ja tämä meidän taulu on halkaisijaltaan 400 mm. Taulun tekee mielenkiintoiseksi ja viimeistellyn näköiseksi 40 mm paksuinen vaneriraami.


Muistitaulu tulee meillä toimimaan magneettitauluna ja siihen hankitut magneetit esittelen myöhemmin. Nyt kuitenkin pitäisi löytää taululle sopiva paikka, kun alunperin miettimäni kohta eteisessä ei ollutkaan toimiva paikka. Vaihtoehtoina onkin nyt toinen seinä eteisessä tai keittiössä. Pitää vielä vähän mallailla ja jonkun pitäisi sitten vielä kiinnittää taulu seinään (vinkvink*). Mä tykkään tosta taulusta ihan hirveesti ja se tulee olemaan yksi lempparijutuista meidän kotona.


Ihanaa sunnuntain jatkoa ja jälleen palailen uusien aiheiden parissa. Saa laittaa kommenttia tulemaan😊!

♡Ninttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti