tiistai 21. helmikuuta 2017

Meidän valkoinen keittiö osa 1.

Mukavaa tiistai-iltaa!

L;n muotoinen työskentelytila edestä kuvattuna, korkeakiiltovalkoiset yläkaapit ja vetolaatikot

Viikko on taas hurahtanut vauhdikkaasti käyntiin ja kohta koittaa jo keskiviikko. Ajattelin tänään vilauttaa teille kokovalkoista keittiötämme, jossa oikeastaan kaikki pintamateriaalit ovat korkeakiiltoista valkoista. Aikoinaan olisin halunnut mustan kivitason, mutta olen tykännyt kyllä tästä kokovalkoisestakin.

Työskentelytila sivusta päin kuvattuna

Hyvää keittiössämme on se, että se on suhteellisen helppo pitää puhtaana. Säilytystilaa on sopivasti, tosin sitähän ei koskaan ole liikaa.  Vetolaatikoiden vaimennukset ovat myös ehdottomasti plussaa. Noihin vaimentimiin kun käytössä tottuu, niin tulee vahingossa joskus muualla vähän paiskottua laatikoita, hups😁. Tohon L:n muotoisen työtilan eteen olen miettinyt mattoa, esim. Pappelinan mustavalkoraidallista yksilöä, mutta en ole vielä tehnyt lopullisia päätöksiä sen suhteen. Hyvin on pärjätty ilmankin!

Tässäpä näin lyhykäisyydessään tällä kertaa ja pian on taas uusia juttuja tulossa. Kuulisin mielelläni, mikä teidän keittiössä on toimivaa ja minkä vaihtaisit, jos olisi mahdollisuus?

Voikaa hyvin!

♡Ninttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti