tiistai 7. maaliskuuta 2017

Miltä blogin kirjoittaminen nyt sitten tuntuu?

Tervehdys tiistaihin!

Tässä tuli pidettyä muutama päivä blogitaukoa, kun en muulta tekemiseltä yksinkertaisesti ehtinyt kirjoittelemaan. Tälle viikolle olisi tiedossa muutama herkullinen aihe, mutta niistä lisää myöhemmin.


Nyt ajattelin kirjoitella vähän tähänastisista fiiliksistä, että miltä blogin kirjoittaminen on nyt sitten tuntunut. Muutaman viikon on blogini ollut olemassa, mutta toisaalta tuntuu, että se olisi ollut pidempään. Ehkä ajatusta blogin aloittamisesta tuli kypsyteltyä mielessä niin pitkään, että jollain tapaa sisältöä on tullut jäsenneltyä jo aiemmin.


Vaikka itselleni tekstin tuottaminen ei varsinaisesti ole vaikeaa, on kuitenkin yhteen postaukseen kuluva aika hieman yllättänyt. Pitää miettiä mitä kuvia otan ja milloin, mistä aiheesta aion kirjoittaa ja sitten vielä pitäisi saada teksti kirjoitettua. Näin aloittelevana bloggarina on varmaan monta asiaa, joita ei vielä osaa ottaa huomioon, mutta koko ajan oppii ja sekös vasta tuntuu kivalta. Sen olen huomannut, että muiden blogeja lukee nykyään hyvin eri näkökulmasta kuin ennen😊.

Blogin kirjoittaminen on tosi mukavaa ja leppoisaa puuhastelua. Etenkin silloin, kun itsellä on aikaa panostaa ja voi rauhassa keskittyä siihen, mitä tekee. Tätä voisi tavallaan verrata päiväkirjan kirjoittamiseen, vaikka aiheet eivät kovin syvällisiä tai henkilökohtaisia yleensä ole. Saa kuitenkin kirjoitella itselleen mieluisista asioista ja intohimon kohteista. Mikäs sen mukavampaa💕.

Joten, jos yhtään harkitset oman blogin perustamista, voin oman lyhyehkön kokemuksen perusteella suositella lämpimästi. Kannattaa ryhtyä tuumasta toimeen! Tekniset kommervenkit kyllä oppii (yrityksen ja erehdyksen kautta😉) ja netistä löytyy roppakaupalla ohjeita ja opastusta. 




Ihanaa viikon jatkoa ja kiitos, kun kävit blogissani! Tulethan pian uudestaan💕!

♡Ninttu 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti