keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Fruitie of the day

Heissan jälleen!

Päätin tankata näin keskellä viikkoa vähän lisäbuustia fruitien muodossa. Itse en ole oikein smoothieiden fani, mutta raikkaat fruitiet maistuvat kyllä.

Päivän fruitien ainekset 
Tämän päivän fruitieen laitoin puolikkaan kurkun, avokadon, pari kiiviä, kourallisen baby pinaattia ja hieman limen mehua. Nesteeksi lisäsin vettä. Tässähän on oikeastaan suositusten mukaiset kuusi omaa kourallista kasviksia tähän päivään ja ihan melkein vahingossa🖒.


Ensin kaikki raaka-aineet pilkotaan pienemmiksi paloiksi ja sitten vaan tehosekoitin laulamaan. Tykkään näistä fruitieista tosi paljon, kun näin saa syötyä helposti isommankin määrän kasviksia. Fruitieen voisi lisätä myös esimerkiksi spiruliinaa, chlorellaa tai muita ns. superfoodeja, mutta itse en ole niistä kovin innostunut. Kyllä mielestäni kotimaista baby pinaattiakin voidaan pitää superfoodina.

Marjoja kannattaa myös käyttää näissä fruitieissa, ne myös kun ovat luonnon parasta superfoodia. Lisäksi voisi laittaa siemeniä, pähkinöitä tai yrttejä. Mahdollisuuksia on paljon ja vain mielikuvitus rajana.


Tämä juoma on raakaruokaa, missä kaikki vitamiinit on tallella ja kuituakin saa mukavasti. Kannattaa siis kokeilla!

Mukavaa illan jatkoa!

♡Ninttu



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti