lauantai 25. maaliskuuta 2017

Baking with Piparninttu vol.III iki-ihanat korvapuustit

Leppoisaa lauantai-iltaa!

Onpa ihanaa, kun on viikonloppu! Mummi on meillä kylässä ja on tehty kaikenlaista mukavaa yhdessä, kuten istutettu pääsiäisruohot, käyty kirppiksellä, pelattu ja saunottu.


Yhtenä päivänä innostuttiin taas pojan kanssa leipomaan ja pitkästä aikaan tehtiin korvapuusteja. Joskus tuntuu, ettei jaksa alkaa puusteja leipomaan, kun ne on (muka) niin työläitä, mutta eihän ne edes ole ja miten paljon lapset nauttii, kun saa työntää kädet taikinaan. Varsinaista taikinaterapiaa!😀


Korvapuustit on parhaimmillaan uunituoreina ja meillä ne nautiskellaan kylmän maidon kanssa. Se täytyy kyllä sanoa, että leivontahetken jälkeinen sotku on armoton ja siinä joutui vähän puremaan hammasta, että tämän äipän hermo piti. Pullaa tehdään taas joku päivä, mutta ei ihan hetkeen kuitenkaan..😂😂


Me vietiin maistiaispullat myös kavereille puistoon ja kyllä oli lapsilla suut messingillä, kun saivat pitää herkuttelupaussin leikin lomassa.

Ensi yönä siirretäänkin kelloja. Kesäaika, jippii! Alkaa jo kesäiset jutut pyörimään mielessä ja ajattelinkin tehdä kuvakollaasin kesäisistä tuotteista, jotka ovat omalla haavelistalla. Nyt pitäisi vaan ehtiä opettelemaan kuvankäsittelyohjelman kommervenkit.

Iloa ja valoa viikonloppuusi! Kiva kun kävit blogissani! Palaan taas pian uusilla aiheilla.

♡ Ninttu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti