perjantai 10. maaliskuuta 2017

Lightbox valkoinen valaisin by Little Lovely Company

Moikka ja ihanaa perjantaita!

Täällä se vaan hulina jatkuu ja tekemistä riittää enemmän kuin melkein ehtii. Blogin päivittämiseen ei meinannut löytyä sopivaa hetkeä. No, onneksi pian ehtii ottaa taas vähän iisimmin, kun kurssit ja konsertit on suoritettu.


Päivän postausaiheena on Little Lovely Companyn hauska Lightbox -valaisin. Pitihän sellainen meillekin saada, jotta tämä mami pääsee leikkimään kirjaimilla😊.

Meille valikoitui kokovalkoinen vaihtoehto A4-koossa. Lightbox on valaisin, johon voi itse kirjoittaa tekstiä eli tekstin voi vaihtaa aina fiiliksen ja tilanteen mukaan. Tuotteen mukana tulee paketillinen ohuita muovisia kirjainkortteja (85 kpl), jotka vaan liu'utetaan paikalleen. Tosi helppoa!


Innostuin lisäämään tilaukseen myös extra-paketin juhla-aiheisia symboli-kortteja. Saas nähdä kuinka moni näistä 85 lisäkuvasta pääsee oikeasti käyttöön.


Lightbox toimii paristoilla, mutta siihen on saatavissa myös johto. Lisäksi tuotteen voi kiinnittää halutessaan seinään. 

Tämän ihanuuden tilasin verkkokaupasta nimeltä Minime. Tilaaminen oli helppoa ja tuote saapui nopeasti parissa päivässä. https://www.minime.fi

Lightbox menee alustavasti pojan huoneeseen. Olisi kuitenkin oikein kiva, ettei se päätyisi päivittäisiin leikkeihin mukaan. Täytyypä vähän seurailla tilannetta😂.

Kiitos, kun kävit blogissa! Tervetuloa taas pian uudelleen!

Vauhdikasta viikonvaihdetta!

♡Ninttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti